Sioux LIME

Esp 405 | Bedrijfsno. 2093
5633 AJ Eindhoven
Nederland
 
Tel: +31 (0)40 75 16 116
info@limebv.nl
KvK Eindhoven 51310279
BTW NL8232.16.548.B01

 

Industrial Mathematics

Kennis van wiskundige methoden vormt het hart en de ziel van LIME. Onze consultants hebben ruime ervaring in het vertalen van industriële problemen naar wiskundige modellen. Het resultaat van hun analyse, waarbij vaak een scala aan simulatie-tools zijn gebruikt leveren concrete oplossingen voor onze klanten. 

Mathematische modellering en simulatie kan een krachtig hulpmiddel zijn voor innovatie, het verbeteren van processen en het helpen ontwikkelen van nieuwe producten. Het kan dus uw R & D inspanningen aanzienlijk versnellen. In het bijzonder kan het uw ontwikkelingskosten verlagen door het vervangen van mogelijk dure experimenten met simulaties en data-analyse. LIME richt zich op de noodzaak van een bedrijf: wij hebben een probleemoplossende houding. Zelfs vragen die schijnbaar geen wiskundige context hebben, blijken te profiteren van onze kennis en expertise. 

LIME is voortgekomen uit de faculteit Wiskunde en Informatica van de Technische Universiteit Eindhoven. Daarmee heeft het wiskundehuis een sterke onderzoekstraditie en beschikt het zodoende over state-of-the-art kennis van methoden en technieken. 

Kerncompetenties

Optimalisatie, Simulatie, Modeleren, Beeldanalyse, Optica, Algoritmen, Data analyse, Statistiek, Fluid Dynamics (CFD), Warmteberekeningen, etc. 

Contact

Managing Director Bob Mattheij 

Meer informatie

www.limebv.nl