Projecten

INDUSTRIAL INKJET PRINTERS

De ontwikkeling van een nieuwe generatie van industriële inktjetprinters vraagt veel specialistische kennis van elektronica, mechatronica en software. Bij uitstek een klus voor de multidisciplinaire engineers van Sioux om de ontwikkeling van de PC software, de embedded software, de kalibratie- en testsoftware en de motion control hardware te verzorgen. 

De nieuwe generatie inkjet-printers zijn in staat om met een nauwkeurigheid van enkele micrometers druppels inkt of kopersporen precies te plaatsen op een substraat (papier, PCB, metaal, etc.).

PHENOM ELECTRONIC MICROSCOPE

Sioux is een belangrijke partner van Phenom-World. Dit innovatieve bedrijf is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de allereerste desktop elektronen microscoop. Buiten de ontwikkeling van de complete software is Sioux ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het testen van hardware (waaronder high voltage elektronica en bedrading). Een deel van de hardware wordt zelfs geproduceerd door Sioux. Zo levert Sioux een totaal oplossing aan Phenom-World.

FIBER SPINNING MACHINE

DE TMF-D100L drawing frame is een fiber spinning machine. Het gebruikt ruw fiber material. Dit ruwe materiaal is uitgerekt en opbonden zodat er een bepaalde gelijkheid wordt bereikt. Dit fiber kan vervolgens worden verwerkt in garen.