Life science & health

De wereld wordt geconfronteerd met enorme maatschappelijke uitdagingen als gevolg van een vergrijzing van de bevolking, meer chronische ziekten, en een snel stijgend tekort aan personeel.


Er ontstaat een groeiende behoefte naar snelle en effectieve toepassingen van innovaties die ook hun weg vinden naar de internationale zorgmarkt. Een hoogwaardige en betaalbare zorg die daarmee een bijdrage levert aan een hogere levenskwaliteit en beheersing van de zorgkosten. 

Met een focus op de consument/patiënt worden technologieën ontwikkeld voor gebruik in het ziekenhuis, extramurale centra, farmaceutische industrie en de thuiszorg. Met als doel het voorkomen, diagnosticeren, behandelen, en monitoren van ziekten en/of omgaan met een handicap. Hierbij staat een verbeterd gebruiksgemak en verbeterde effectiviteit van de behandeling centraal.


Sioux heeft meer al meer dan 19 jaar ervaring in het gebied van Life Science & Health en is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd om hoogwaardige technische systemen te leveren aan klanten binnen het medisch domein.