Projecten

WAFER HANDLING

Voordat een halfgeleider wafer kan worden "geprocessed", moet deze in veel gevallen worden uitgelijnd en geconditioneerd. Sioux CCM heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van dit soort systemen voor ASML voor onder andere 300 & 450 [mm] wafers.

Lees meer

DIGITALE MICROSCOPIE

Onze ervaring met fluorescentie en opto-mechatronische ontwikkeling hebben oplossingen gebracht voor Philips Digital Pathology en vele andere klanten.

Lees meer

LASERS EN OPTIEK

Lasertechnologie kan worden ingezet voor veel applicaties. De optische architectuur van het pad van laser naar 'object' vraagt niet alleen om diepgaande kennis en vaardigheid, maar ook bedrevenheid in het gebruik van geavanceerde gereedschappen zoals bijvoorbeeld ZEMAX.

Lees meer

SUBSTRAAT DRAGER

De ‘Generic Substrate Carrier’ (GSC) is een nieuw ontwikkelde module. Deze kunnen wij inzetten voor bijvoorbeeld inkjet om het substraat heel erg nauwkeurig en met hoge snelheid onder de koppen door te bewegen. De drager bestaat uit een zeer nauwkeurige stalen band. Het substraat is tijdelijk vastgezogen via vacuüm en perforaties in de band. De nauwkeurigheid van het transport is nu onafhankelijk van de substraateigenschappen. Dat komt omdat de stalen band nu bepalend is. Op deze manier kunnen we dunne film van rol naar rol nauwkeurig voorzien van inkt of misschien wel contactloos bewerken. Hetzelfde is mogelijk voor stijve substraten, zoals glas. U kunt de module aanpassen aan uw specifieke wensen voor de inzet van de GSC binnen uw productiestraat.

Lees meer

PLANAIR BEWEGEN

Als objecten tot maximaal 20 [Kg] met een nauwkeurigheid van één micrometer of beter gepositioneerd moeten worden, dan heeft Sioux CCM een planaire motor beschikbaar.

Lees meer

INDUSTRIEEL PRINTEN

We weten wat er nodig is om de 'gouden driehoek' van inkt, koppen en substraat op elkaar af te stemmen.  

 

Sioux CCM heeft een uitgebreide projecten portfolio op het gebied van industrieel printen:

  • 10 Jaar ervaring met industrieel inkjet

  • Aandrijf concepten voor 'swat' en 'single pass' printing

  • Bekendheid met verschillende printkop leveranciers

  • Netwerk van specialisten met proces kennis