Sioux breidt uit naar Delft

Sioux opent een nieuwe vestiging in Delft, vlakbij de Technische Universiteit Delft. Met deze eerste vestiging in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag kan Sioux zowel klanten als de arbeidsmarkt in deze regio beter van dienst zijn. Sioux start met zes werkplekken en een eigen conference room in het Radex Innovation Centre aan de Rotterdamseweg 183C in Delft.

 

Danny Thönissen, manager van de Sioux vestiging in Delft: ‘We zien in deze regio veel mogelijkheden om met interessante technologiebedrijven samen te werken. We hebben er al klanten en medewerkers. Het is daarom voor ons belangrijk om hier een vestiging te openen. Daarnaast zitten we op een steenworp afstand van een technische hotspot als de TU Delft. Dit is voor ons the place to be.’

 

De komende weken wordt er de laatste hand gelegd aan de inrichting, zodat het nieuwe kantoor medio september de deuren kan openen. Dan start de jongste Sioux vestiging met het bouwen aan een vestiging vergelijkbaar aan de software- en systeemhuizen zoals die in Eindhoven en Amstelhoek al gevestigd zijn.

Sioux Automation Technology in Delft