Arnoud de Geus

Functie:

Managing Director van Sioux' HTSM Venture Fund B.V.

Werkt bij Sioux sinds:

Ik werk sinds december 1997 bij Sioux.

Quote:

"Sioux heeft veel ervaring in het opzetten van samenwerkingen met High Tech Start-up’s. Brainport heeft meer OEM’s nodig, niet alleen omdat dit onze klanten zijn, maar ook voor de lange termijn economische ontwikkeling van onze regio."

Wat zijn jouw taken binnen Sioux?

Ik ben verantwoordelijk voor contract Management van grote projecten, waarbij Sioux niet alleen de software engineering, wiskunde en electronicaengineering en -productie voortbrengt, maar ook vaak investeerder is.

Waar ben je trots op bij Sioux?

Sioux stuurt niet alleen op financiële waarde, maar heeft met name ook focus op de lange termijn ontwikkeling van het high tech eco systeem van de B.V. Nederland en België, en haar medewerkers.

Hoe draagt Sioux bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Sioux heeft een lange termijn focus bij zowel haar klantrelaties als haar relaties met medewerkers. Daarbij wordt zoveel mogelijk verantwoordelijkheid gedelegeerd. De groei van Sioux geeft mij daarbij ook de mogelijkheid om zelf te groeien. Bij Sioux ben je zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling, maar je wordt daarbij wel optimaal ondersteund.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Sioux?

Werken in de meest innovatieve projecten van Nederland, waarbij je zelf veel verantwoordelijkheid kan pakken.

Wat doe je naast je werk?

Ik heb een goed gevuld sociaal leven, daarnaast ben ik graag aanwezig op de golf- en tennisbaan. Ik hou van zeilen en skiën, verder reis ik erg graag.