Visie & Missie

Wij geloven dat wij door technische innovatie een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappij die schoner, veiliger, gezonder, plezieriger en duurzamer is. Als innovatieve technologiepartner ontzorgen wij klanten op het gebied van technische software, mechatronica, elektronica, industriële wiskunde en remote oplossingen. Zo kunnen zij op hun beurt hun eindklanten weer optimaal bedienen. 

Wij geloven in open innovatie als middel om tot een slimme top economie te komen. Wij geloven dat winst maken hierbij een middel is en geen doel op zich. 

Wij geloven in flexibele en lerende organisaties en vooral in de kracht van samenwerking. Wij geloven in de opkomst van kop-staart bedrijven, want naast de bestaande grote multinationals zullen we nieuwe bedrijven nodig hebben die onze economie verrijken. Sioux durft ook zelf mee te investeren in kansrijke kennisontwikkeling en innovatie. 

Onze gedreven medewerkers zijn onze kracht. Wij geloven in de kracht van oprechte interesse in mensen. Wij geloven in management op het gebied van waarden, samen met competente en slimme mensen. Samen gaan we iedere keer voor oplossingen die het verschil maken. Dit doen wij door de beste ingenieurs op basis van houding, vaardigheden en kennis te werven en continue te ontwikkelen zodat zij de R&D-afdeling kunnen versterken of zelfs als complete R&D- en productieafdeling kunnen fungeren. 

Hans Duisters & Erik van Rijswijk

Oprichters Sioux