Over Technical Software

Technical Software richt zich samen met de klant op het bouwen van technisch complexe, intelligente, software intensieve producten of systemen voor klanten. Wij werken vaak in complexe, multidisciplinaire projecten. 

Ruim aanbod aan specialisten

Sioux geeft met het inzetten van specialisten (variërend van software engineers tot software architecten en van testers tot projectmanagers) invulling aan uw behoefte aan capaciteit en kennis voor het realiseren van software-ontwikkeltrajecten. 

Kennis en vaardigheden

We weten dat we dit resultaat alleen waar kunnen maken als we beschikken over de juiste mensen. Al onze medewerkers hebben een technische achtergrond op Bachelor of Masterniveau. Daarnaast investeren we blijvend in de ontwikkeling op technisch vlak en op het vlak van persoonlijke vaardigheden. Al onze specialisten beschikken over kennis van en ervaring met ontwikkelmethodieken, programmeertalen (C, C++, C#), tooling en (real-time) besturingssystemen. Expertisegebieden zijn met name embedded en real-time software, Microsoft, .NET, Linux, architectuur, Java, testen en technologie platformen. Daarnaast staan kwaliteit, productiviteit, flexibiliteit, samenwerken en meedenken bij ons voorop. 

Kwaliteit certificatie

Sioux is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd