Development centre

Om haar klanten méér te kunnen bieden, ontwikkelt Sioux sinds 2002 zelfstandig producten vanuit de eigen Development Centres in Eindhoven, Herentals en Amstelhoek. 

Het succes achter de schermen

Vanuit deze expertisecentra werken wij voor onze opdrachtgevers aan nieuwe technologieën, waardoor hun producten – zo blijkt uit ervaring – bovengemiddeld scoren. We zijn er trots op dat het ons lukt om steeds weer een uitstekend team te vormen samen met onze klanten en op deze manier klanten een meetbare meerwaarde te bieden. Dat gebeurt uiteraard niet vanzelf. We investeren continu in multidisciplinaire kennis en know-how van uiteenlopende platforms en technologieën. Combineer dat hoge kennisniveau met onze aandacht voor sociale vaardigheden én de bereidheid om mee te investeren in uw succes, en u ziet wat Sioux mee(r)brengt. 

Kwaliteitssysteem

Omdat langdurige relaties en tevreden klanten bij ons voorop staan, heeft het Development Centre in samenwerking met Sioux Consulting een geheel eigen werkwijze ontwikkeld, die is gebaseerd op het Capability Maturity Model. Aangezien al onze medewerkers bekend zijn met deze werkwijze, die tevens is vastgelegd in het Sioux Quality System, zijn zij met minimale inwerktijd snel productief inzetbaar voor uw project.