Projecten

Marchi Mobile luxueuze mobile homes

Marchi Mobile presenteert een visionair ontwerp van een nieuwe klasse voertuig, EleMMent. Deze extravagante truck kan in verschillende configuraties dienst doen als mobiele villa, flag ship store of privé jet op wielen. Door het toepassen van hightech-engineering staat het voertuig op eenzame hoogte in comfort en functionaliteit. De expertise van Logena heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de kwaliteit van de EleMMent serie en aan de snelheid van ontwerp naar productie.

Lees meer


Niko smart domotica

Niko biedt zo’n 3.500 producten en oplossingen aan voor schakelmateriaal, deurtelefonie, lichtregeling en huisautomatisering. In 2002 haalde Niko de eerste mensen van Sioux binnen om een controller te ontwikkelen voor een huisautomatiseringssysteem.

Lees meer


IAI beveiligde documenten oplossingen

IAI ontwikkelt machines voor de productie van beveiligde documenten en kaarten, zoals paspoorten, rijbewijzen en bankpassen. De optica- en lasertechnologie van IAI behoort tot de absolute wereldtop. Het vormt de functionele kern van haar Book- en CardMaster One systemen en wordt toegepast bij het aanbrengen van beveiligingselementen. Voorbeelden zijn het laserbranden van minuscule gaatjes in Nederlandse rijbewijzen die gezamenlijk de pasfoto reproduceren en het laserschieten van 3D-foto’s op diverse paspoorten. De oplossingen van IAI gaan echter verder. Tot de disciplines behoren onder andere chipprogrammering en het aanbrengen van verborgen afbeeldingen, microteksten en beveiligd laminaat.

Lees meer


Orthoproof 3D -gebitsmodellen en -prints

Orthoproof geldt in de Benelux als pionier op het gebied van digitale 3D-modellen en 3D-prints van gebitten. ‘Met onze producten besparen we orthodontisten tijd, geld en ruimte’, zegt directeur-eigenaar Roelant Seijger (op foto rechts). ‘We zijn marktleider en willen dat blijven. Sioux helpt ons daarbij door de ontwikkeling en bouw van een state-of-the-art CAD/CAM systeem.’ 

Lees meer


Phenom-World elektronenmicroscoop

Emile Asselbergs, directeur Phenom-World (op foto links): ‘Onder de streep is Phenom-World een ontwikkelorganisatie. Onze belangrijkste afnemers zijn onderwijs- en onderzoeksinstellingen, en bedrijven die kwaliteitscontroles doen. We leveren een betaalbaar, betrouwbaar tafelmodel elektronenmicroscoop en spelen maximaal in op de vraag naar specifieke functionaliteiten zoals de mogelijkheid om de chemische samenstelling van preparaten te analyseren en de mogelijkheid om samples 3D te printen. Tegelijkertijd staat bedieningsgemak centraal. Dat uit zich bijvoorbeeld in het design van de interface en aansturingsmogelijkheden vanaf mobiele apparaten, maar ook in een eenduidige workflow die gebruikers moeten doorlopen bij hun onderzoek. De mensen van Sioux spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van dit alles.’

Lees meer