Ons werkveld

Je duikt soms letterlijk in een apparaat om je code te ontwikkelen.

Je werkt regelmatig met andere disciplines samen aan de meest uitdagende hightech projecten.

50% van de werkzaamheden wordt op locatie van de klant uitgevoerd, de andere 50% wordt in-house in onze Development Centres uitgevoerd.

Werken aan uitdagende hightech projecten

'Technisch uitdagend, dynamisch, veel interactie met de klant, zeer hoogwaardige producten en een informele en betrokken sfeer binnen het team'. Zo omschrijft projectleider Hans van der Kruijs de projecten die Sioux uitvoert. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van uiteenlopende innovatieve technologische ontwikkelingen. Sioux geeft je daarbij de mogelijkheid om techniek te combineren met professionele dienstverlening. 

Breed en diep

Inhoudelijk zijn de projecten waaraan je werkt afwisselend. Bij grote klanten ga je de diepte in en werk je aan uiterst complexe opdrachten die veel technische uitdaging met zich mee brengen. Bijvoorbeeld software ontwikkelen voor een waferstepper of een MRI scanner. Bij kleinere klanten sta je voor een andere uitdaging. Hier ontwikkel je je vooral in de breedte. Je bent in alle fases van het V-model, van requirements tot test, verantwoordelijk voor de juiste uitvoering. 

Multidisciplinaire werkomgeving

Ook is je werkomgeving zeer gevarieerd, bijvoorbeeld op locatie bij de opdrachtgever of in ons eigen Development Centre. Je werkt samen binnen een team van software of elektronica specialisten of juist in een multidisciplinair team met experts op het gebied van onder andere software, elektronica, mechatronica en/of industriële wiskunde. Hans van der Kruijs: 'De focus van Sioux ligt op het samen sneller, beter en goedkoper software, elektronica en mechatronica ontwikkelen dan wie ook in de wereld'. Bij al je opdrachten letten we erop dat de afstand goed bereisbaar is.