Kom proefzitten bij Sioux!

Hoe jij ook het liefste zit, bij Sioux zit je zeker goed! Software- en elektronicatalenten krijgen bij ons alle ruimte. Of je nu van simpel of doordacht houdt, je creativiteit het liefst de vrije loop laat of de touwtjes graag in handen neemt: voor ieder is wat wils. Dat willen we je graag laten ervaren. Regelmatig organiseren wij Proefzit-middagen, waarbij je vrijblijvend kennis kunt maken met Sioux. 

Kies je gesprekspartner

Tijdens deze middag sta jij centraal. Vertel ons wat Sioux voor jou kan betekenen. Je krijgt meer informatie over ons bedrijf, over de uitdagende projecten en opdrachten waar we aan werken, je groeimogelijkheden en toekomstperspectief. Dit in de informele en ontspannen sfeer die zo kenmerkend is voor Sioux. 

Maak in een persoonlijk gesprek kennis met Sioux medewerkers en vraag hen naar hun ervaringen. Jij bepaalt de onderwerpen, wij zorgen voor een gesprekspartner die daar bij past.

Tonio Habets is electronica specialist in hart en nieren. Zijn passie voor electronica deelt hij graag met jou. Wil je weten aan wat voor projecten hij werkt en op welke manier hij zichzelf binnen Sioux verder kan ontwikkelen als vakman? Kies dan voor een gesprek met Tonio.

Ligt jouw ambitie in het testen? Praat dan eens met Bryan Bakker, test architect. Je kunt hem vragen hoe zijn werkdag er uitziet. Hij legt uit hoe wij invulling geven aan dit interessante vak en vertelt je over de rol van automatisch testen.

Hans Odenthal houdt zich bezig met people management en opdracht management. Hij begeleidt op proactieve wijze jouw ontwikkeling. Kies hem als gesprekspartner als je vragen hebt over opleidingsmogelijkheden of om de stappen naar je volgende mijlpaal te bespreken.

Altijd al willen weten welke uitdagingen een software architect tegenkomt? Robert Hendriksen vertelt je welke verantwoordelijkheden bij zijn werk horen. Je kunt hem ook uithoren over de expertise groepen waarin kennis wordt gedeeld met collega's. 

Michel Neeskens houdt zich bezig met account management voor verschillende software projecten. Hij zorgt ervoor dat jij kunt werken aan uitdagende projecten bij (inter)nationale toonaangevende klanten. Meer informatie over de projecten kun je aan hem vragen.

Jeroen Peters praat als software engineer graag over zijn vak. Hoe is het om te werken aan verschillende projecten? Maar je kunt het ook hebben over de bedrijfscultuur die zo kenmerkend is voor Sioux.

Hans Spitshuis is manager van onze elektronicamedewerkers. Hij begeleidt jou in je loopbaan en in je project. Je kunt hem alles vragen over Sioux en wat wij doen op het gebied van elektronicaontwikkeling.

Proefzitten Jeroen Paulussen Software Engineer Mechatronics

Jeroen Paulussen is een system designer software in multidisciplinaire projecten. Hij kan je vertellen welke uitdagingen je bij Sioux tegenkomt in de software ontwikkeling voor machines en mechatronische systemen.

Programma

Wanneer: Dinsdag 12 september

Locatie: Sioux Embedded Systems - Esp 405 in Eindhoven

Programma:

  • 15:00 uur:  Welkom

  • 15:15 uur:  Kennismaking met Sioux: algemene introductie, project presentaties en rondleiding

  • 17:30 uur:  Proeverij-buffet

  • 18:30 uur:  Persoonlijke gesprekken over het door jou gekozen onderwerp

  • 19:30 uur:  Afsluiting en borrel

Proefzitten in het Engels

Het is nu ook mogelijk om een deel van het Proefzitten in het Engels te volgen. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Bij voldoende animo zal er zelfs een Proefzitten volledig in het Engels worden georganiseerd. 

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor het Proefzitten.

Aanmelden Proefzitten

 

Op een ander moment kennismaken.

Wil je op een ander moment kennismaken met Sioux?

Interesse maar verhinderd?

 

 

Interesse in een andere regio?

Sioux heeft ook vestigingen in Herentals & Gent (België), Utrecht en Nuenen (Mechatronics). Wil jij graag met een van de andere vestigingen in contact komen? Stuur dan een e-mail naar jobs@sioux.eu o.v.v. de vestiging van jouw keuze.