Kom proefzitten bij Sioux

Hoe jij ook het liefste zit, bij Sioux zit je zeker goed! Software-talenten krijgen bij ons alle ruimte. Of je nu van simpel of doordacht houdt, je creativiteit het liefst de vrije loop laat of de touwtjes graag in handen neemt: voor ieder is wat wils. Dat willen we je graag laten ervaren. Regelmatig organiseren wij Proefzit-middagen, waarbij je vrijblijvend kennis kunt maken met Sioux. Meld je hieronder aan en wij nodigen je persoonlijk uit voor het volgende event. 

Vrijheid om te kiezen

Tijdens deze middag sta jij centraal. Vertel ons wat Sioux voor jou kan betekenen. Je krijgt meer informatie over ons bedrijf, over de uitdagende projecten en opdrachten waar we aan werken, je groeimogelijkheden en toekomstperspectief. Dit in de informele en ontspannen sfeer die zo kenmerkend is voor Sioux. Maak in een persoonlijk gesprek kennis met Sioux medewerkers en vraag hen naar hun ervaringen. 

Programma

16:45 uur   Welkom 
17:00 uur    Kennismaking met Sioux: algemene introductie en presentatie
18:00 uur   Proeverij-buffet
19:00 uur   Persoonlijke gesprekken met  Sioux medewerkers
20:00 uur     Afsluiting met een drankje

Locatie

Sioux Embedded Systems, Welvaartstraat 14-1, B-2200 Herentals 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een Proefzitdag door een e-mail te sturen naar Dirk De Bruycker met als onderwerp ‘Proefzitten’. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Interesse in een andere regio?

Sioux heeft ook vestigingen in GentEindhoven (NL), Utrecht (NL). Wil jij graag met één van de andere vestigingen in contact komen? Stuur dan een e-mail naar jobs@sioux.eu o.v.v. de vestiging van jouw keuze.