Kom proefzitten bij Sioux

Hoe jij ook het liefste zit, bij Sioux zit je zeker goed! Software-talenten krijgen bij ons alle ruimte. Of je nu van simpel of doordacht houdt, je creativiteit het liefst de vrije loop laat of de touwtjes graag in handen neemt: voor ieder is wat wils. Dat willen we je graag laten ervaren. 

Vrijheid om te kiezen

Tijdens deze middag sta jij centraal. Vertel ons wat Sioux voor jou kan betekenen. Je krijgt meer informatie over ons bedrijf, over de uitdagende projecten en opdrachten waar we aan werken, je groeimogelijkheden en toekomstperspectief. Dit in de informele en ontspannen sfeer die zo kenmerkend is voor Sioux. Maak in een persoonlijk gesprek kennis met Sioux medewerkers en vraag hen naar hun ervaringen. 

Programma Proefzitten

17:00  Welkom

17:15  Kennismaking met Sioux: algemene introductie

17:30  Proeverij-buffet

19:00  Persoonlijke gesprekken met Sioux medewerkers

20:30  Afsluiting en borrel

Locatie

Wanneer: Dinsdag 12 september
Locatie: Sioux Automation Technology, van Dijklaan 22, Amstelhoek 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de eerstvolgende Proefzitdag door een e-mail te sturen naar Herbert Reesink o.v.v. 'Proefzitten 12 september'. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op: bel naar +31 88 746 89 28 

Interesse in een andere regio?

Sioux heeft een vestiging in Eindhoven (met o.a. een elektronica afdeling), Nuenen (Mechatronics) en vestigingen in Herentals, Gent (België). Wil jij graag met een van de andere vestigingen in contact komen? Stuur dan een e-mail naar jobs@sioux.eu o.v.v. de vestiging van jouw keuze.