Samen Sioux

Ook de partners van onze medewerkers zijn welkom bij Sioux!

Het Ministerie van Leuke Dingen organiseert regelmatig activiteiten voor het hele gezin.

Ieder jaar doet er een grote groep medewerkers en hun partners en kinderen mee aan de Marathon Eindhoven.

Familie van harte welkom

Sioux bestaat uit betrokken, enthousiaste mensen. Om het onderling contact, de band met elkaar en de gezelligheid te versterken organiseren we regelmatig activiteiten. Niet alleen voor jou als medewerker, maar ook je gezin of partner is van harte welkom. 

'Ik zie het als een uitdaging om steeds nieuwe activiteiten te bedenken waar mijn collega’s enthousiast van worden', vertelt Ben van Riemsdijk, software designer bij Sioux. Samen met collega’s in het Ministerie van Leuke Dingen organiseert Ben de activiteiten. 'Het doel van die activiteiten, en ook de kracht van Sioux, is een sterke band tussen collega’s', legt hij vol enthousiasme uit. 

Sportief gezelschap

Naast gezelligheid is er ook aandacht voor sportiviteit. Zo doet een groepje enthousiaste hardlopers jaarlijks mee aan de marathon van Eindhoven en houden veel Sioux'ers van fietsen en tennissen. 

Wil je meer inhoudelijk met je collega’s aan de slag? Dat kan in de verschillende Expertisegroepen van Sioux, waar nieuwe ontwikkelingen volgen en ervaringen delen centraal staat.